Vakgarage

Wat is Vakgarage?

Vakgarage is het meest ervaren (sinds 1991) en de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Het verschil met alle andere garageformules is dat Vakgarage geen eigendom is van een onderdelenmerk, importeur of grossier. De aangesloten franchisenemers, verenigd in Stichting Vakgarage, zijn eigenaar van de garageformule Vakgarage. Onafhankelijk betekent in ons geval dus ook zeker merkonafhankelijk. Dit betekent niet alleen dat alle automerken welkom zijn in ons bedrijf. Ook wat betreft de onderdelen die gemonteerd worden is Vakgarage niet gebonden aan een merk. Hierdoor kan de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs gegarandeerd worden. En dit voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder.

Kwaliteitsbeleid

Vakgarage staat voor kwaliteit! Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en is RDW erkend. Maar om de kwaliteit van de Vakgarages op een nog hoger niveau te tillen en te onderhouden hanteert Vakgarage een eigen kwaliteitsplan en een ondersteunend technisch trainingsprogramma. Het eigen kwaliteitszorgsysteem genaamd VAKPLAN is gekoppeld aan internationale kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001:2000. Gecertificeerde Vakgarages mogen het logo van ‘Bureau Veritas Quality International’ voeren.
Bij Vakgarage bent u geen kentekennummer, maar een klant waar de tijd voor genomen wordt. Vakgarage straalt VAKMANSCHAP met hoofdletters uit.